VIDEO – KOALICIJA PREDVOĐENA IVOM ŽINIĆEM POTPISALA KOALICIJSKI SPORAZUM

1276

U Hotelu Panonija u Sisku u četvrtak, 27. travnja upriličeno je potpisivanje koalicijskog sporazuma Hrvatske demokratske zajednice, Hrvatske stranke prava dr. Ante Starčević, Hrvatske socijalno-liberalne stranke, Hrvatske konzervativne stranke, Hrvatske stranke umirovljenika, Demokratske stranke umirovljenika i Stranke Bošnjaka Hrvatske na nivou županije.

Stranke HDZ, HSP AS, HSLS, HKS, HSU, DSU i SBH potpisale su koalicijski sporazum za nadolazeće Lokalne izbore u Sisačko-moslavačkoj županiji.

Aktualni i kandidat za još jedan mandat župana Sisačko-moslavačke županije Ivo Žinić poručio je kako je koalicija HDZ-HSP AS-HSLS-HKS-HSU-DSU-SBH pobjednička koalicija te nastavio kako su njeni rezultati vidljivi u posljednje dvije godine…

Poručio je župan te najavio nove projekte poput izgradnje nove bolnice, osnivanja visokoškolske ustanove te poboljšanja uvjeta zapošljavanja.

Žinić je ovom prilikom predstavio i kandidate za zamjenike župana Sisačko-moslavačke županije, dr. sc. Romana Rosavca (HDZ) i mag. Ivana Celjaka (HDZ) rekavši kako su to mladi i obrazovani ljudi s velikim iskustvom koji će županiju voditi u smjeru rasta i razvoja.

Jedan od kandidata za zamjenika župana Roman Rosavec istaknuo je kako je Moslavina kraj koji krije bogat potencijal, stoga će se, između ostalog, zalagati za korištenje tog potencijala za dobrobit županije.

Sisčanin Ivan Celjak poručio je kako je jedan od osnovnih ciljeva izbornog programa spriječavanje odlaska mladih iz ruralnih područja.

Izborna kampanja službeno započinje u ponedjeljak, 8. svibnja u Marinbrodu, gdje će, nakon prigodnog obilježavanja dana mjesta, koalicija HDZ-HSP AS-HSLS-HKS-HSU-DSU-SBH predstaviti svoj program.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime