Komšić i Vidović prvaci Hrvatske u slalomu

201

Andrea Komšić i Matej Vidović novi su prvaci Hrvatske u disciplini slalom na Otvorenom prvenstvu Hrvatske održanom na sljemenskoj stazi.

Vidović je s ukupnim vremenom od 1:53.27 minuta za 23 stotinke bio brži od Natka Zrnčića-Dima u borbi za nacionalni naslov, dok je 96 stotinki zaostao trećeplasirani Elias Kolega. William Vukelić, Jan Klindić i Juraj Jadanec bili su četvrti, peti i šesti, Patrik Cvetojević nije završio drugu vožnju, a Istok Rodeš, Luka Krsmanović, Marko Abramović, Dominik Sučec i Fabijan Didak našli su se u povećoj skupini natjecatelja koji su odustali u prvoj vožnj. Ivica Kostelić zbog artroskopskog zahvata na koljenu, te Filip Zubčić zbog viroze nisu se našli na startu slalomske utrke.

VEZANE VIJESTI
MINISTAR MARIĆ: Hrvatska u ''TOP 10'' zemalja s najmanjim rizikom od pranja novca

Pobjeda na utrci u ukupnoj je konkurenciji pripala Slovencu Jakobu Špiku, koji je imao 34 stotinke brže vrijeme od Vidovića.

Andrea Komšić osvojila je naslov državne slalomske prvakinje u velikoj borbi s Ivom Mišak, koja je vodila nakon prve vožnje s 11 stotinki prednosti. No, u drugoj vožnji Komšić je ostvarila 50 stotinki brže vrijeme od Mišak, koja je srebrna, dok je Saša Tršinski treća s dvije sekunde zaostatka.

U ukupnom poretku ženskog slaloma otvorenog Prvenstva Hrvatske pobjeda je pripala Belgijanki Karen Persyn, koja je za samo 18 stotinki bila brža od Komšić. Matilda Šola je u konačnici državnog prvenstva četvrta, Edita Marenić peta, a Leona Popović i Edita Pršendić nisu završile drugu vožnju.

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here