Kukulele! Novi single Nives Celzijus

1834

Nives Celzijus objavila je novi spot i pjesmu naziva “Kukulele”. Pjevačica koja je nedavno iznenadila svojim senzacionalnim gostovanjem u osječkom HNK-u, sama je napisala tekst i glazbu za novu pjesmu, a aranžman potpisuje Branimir Mihaljević.
“Inspiraciju za “Kukulele” dobila sam pred televizorom, gledajući neku seriju. Shvatila sam da mi žene rado u pjesmama pjevamo kako smo patnice, tužne, zaljubljene, nesretne, povrijeđene i volimo svog muškarca kakav god on bio, umjesto da mu jasno kažemo što ga ide. Ako bude zločest, bit će njemu ‘kuku-lele’. Mi žene trebamo pokazati da s nama muškarci ne mogu olako, a da mi samo jedna drugoj kukamo. Evo, nek’ sad i muškarci kukaju jedni drugima kad im mi pokažemo da možemo sve igrice ravnopravno igrati”, objasnila je popularna Nives predstavljajući novu pjesmu.
Simpatičan naziv “Kukulele” već je postao i svojevrsni pozdrav njezinih fanova na društvenim mrežama, a po komentarima najvatrenijih obožavatelja koji su prvi čuli pjesmu, čini se da je Nives ponovo “ubola” hit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here