Kutinski strijelci ekipni prvaci Hrvatske!

Kristijan Ivičić prvak je Hrvatske u pojedinačnoj konkurenciji

532

Kadeti Streljačkog kluba Magnum su u subotu, 7. svibnja nastupali u Osijeku na Prvenstvu Hrvatske u gađanju zračnim pišoljem i postigli izvanredne rezultate.

U konkurenciji 80 strijelaca i sedam ekipa iz Splita, Zagreba, Osijeka, Požege, Varaždina i Karlovca kutinski strijelci su ekipno zauzeli prvo mjesto sa čak 20 krugova razlike od drugoplasirane ekipe.

Nakon finalnog gađanja i borbe za svaki hitac Franko Slota u pojedinačnoj konkurenciji osvojio je broncu, a Kristijan Ivičić sa svojim najboljim gađanjem i ostvarenjem svog rekorda od 170 krugova zauzeo je 4. mjesto u pojedinačnoj konkurenciji.

Kristijan Ivičić u konkurenciji mlađih kadeta postao je prvak Hrvatske te potvrdio jako dobar rad trenera mlađih uzrasta  Marka Slote.

„Ova sezona je bila vrlo uzbudljiva i teška za naše strijelce, teško se bilo uklopiti u raspored natjecanja jer smo imali puno zaostataka zbog korone. Ali našim upornim i napornim radom i velikom požrtvovnošću naših strijelaca rezultat je bio na vidiku i nadali smo se uspjehu naših strijelaca, što se na kraju i pokazalo. Jako sam zadovoljan radom ove sezone pogotovo s našim najmlađim strijelcima, nadam se će i iduća biti jednako uspješna, sad nam počinje sezona malokalibarskog pištolja i nažalost putovanja na treninge u Zagreb jer nemamo gdje bliže trenirati, ali eto šta je tu je. Nadamo se jednako uspješnim rezultatima i u narednom djelu natjecanja tijekom ljeta.“, kazao je trener Robert Sviben

 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime