Lažna medicinska sestra Veronika pronađena mrtva, tijelo pronašao dr. Jusup

4387
Photo: Dino Stanin/PIXSELL

Policijski službenici iz Obrovca su prema dojavi, koju su dobili sinoć oko 23 sata, u stanu na Obali hrvatskog časnika Senada Župana pronašli tijelo 26-godišnje žene.

Riječ je o Veroniki Pecolaj, javnosti poznatoj kao lažnoj medicinskoj sestri koja je više godina radila u obrovačkoj ordinaciji dr. Gorana Jusupa.

Uzrok smrti zasad nije poznat, ali prema neslužbenim informacijama uzrok bi moglo biti gušenje, javlja Zadarski.hr.

Tijelo žene pronašao je dr. Jusup koji je i kontaktirao policiju.

Obdukcija je u tijeku u Općoj bolnici u Zadru.

Veronika se predstavljala kao medicinska sestra i zaručnica dr. Jusupa

Podsjetimo, priča o dr. Jusupu i Veroniki Pecolaj u medije je izašla početkom godine kada su novinari otkrili kako Veronika, koja se predstavljala i radila kao medicinska sestra, nije završila medicinsku školu nakon čega je prijavljena za lažno predstavljanje.

Dr. Jusup tada je rekao kako je Veroniku izvukao iz bolnice u koju ju je poslala majka, i zaposlio u svojoj ordinaciji.

Nakon incidenta HZZO je raskinuo ugovor s dr. Jusupom.

Inače, dr. Gorana Jusupa mještani se sjećaju kao dobrog i požrtvovnog studenta, a kasnije i doktora koji je liječio ranjenike za vrijeme Domovinskog rata, a i sam je bio pripadnik 112. brigade Hrvatske vojske. Djelovao je i kao vijećnik u Gradskom vijeću, aktivno se, kažu mještani, borio za boljitak kraja. U životu se, kaže, razočarao i u sustav i politiku, nakon čega je jednostavno “odustao” od svega.

Zabilježen incident

U srpnju ove godine Veronika je u rastrojenom stanju trgala registracijske tablice na Audiju dr. Jusupa. Na prijavu mještana intervenirala je policija, Veroniki je pružena liječnička pomoć, ali doktor nije podnio prijavu protiv nje.

Uskoro više.

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here