Lažna medicinska sestra Veronika pronađena mrtva, tijelo pronašao dr. Jusup

4390
Photo: Dino Stanin/PIXSELL

Policijski službenici iz Obrovca su prema dojavi, koju su dobili sinoć oko 23 sata, u stanu na Obali hrvatskog časnika Senada Župana pronašli tijelo 26-godišnje žene.

Riječ je o Veroniki Pecolaj, javnosti poznatoj kao lažnoj medicinskoj sestri koja je više godina radila u obrovačkoj ordinaciji dr. Gorana Jusupa.

Uzrok smrti zasad nije poznat, ali prema neslužbenim informacijama uzrok bi moglo biti gušenje, javlja Zadarski.hr.

Tijelo žene pronašao je dr. Jusup koji je i kontaktirao policiju.

Obdukcija je u tijeku u Općoj bolnici u Zadru.

Veronika se predstavljala kao medicinska sestra i zaručnica dr. Jusupa

Podsjetimo, priča o dr. Jusupu i Veroniki Pecolaj u medije je izašla početkom godine kada su novinari otkrili kako Veronika, koja se predstavljala i radila kao medicinska sestra, nije završila medicinsku školu nakon čega je prijavljena za lažno predstavljanje.

Dr. Jusup tada je rekao kako je Veroniku izvukao iz bolnice u koju ju je poslala majka, i zaposlio u svojoj ordinaciji.

Nakon incidenta HZZO je raskinuo ugovor s dr. Jusupom.

Inače, dr. Gorana Jusupa mještani se sjećaju kao dobrog i požrtvovnog studenta, a kasnije i doktora koji je liječio ranjenike za vrijeme Domovinskog rata, a i sam je bio pripadnik 112. brigade Hrvatske vojske. Djelovao je i kao vijećnik u Gradskom vijeću, aktivno se, kažu mještani, borio za boljitak kraja. U životu se, kaže, razočarao i u sustav i politiku, nakon čega je jednostavno “odustao” od svega.

Zabilježen incident

U srpnju ove godine Veronika je u rastrojenom stanju trgala registracijske tablice na Audiju dr. Jusupa. Na prijavu mještana intervenirala je policija, Veroniki je pružena liječnička pomoć, ali doktor nije podnio prijavu protiv nje.

Uskoro više.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here