Mala Solina uz Stjepana i Sanju!

1210

Sinoć su u prepunoj dvorani Lovačkog doma u Maloj Solini, a povodom prijevremenih Lokalnih izbora u Glini, HDZ, HSS i HKS održali predizborni skup.

Po prvi put sinoć u svom obraćanju, kandidat za gradonačelnika Grada Gline, gospodin Stjepan Kostanjević najavio je besplatne udžbenike za osnovnoškolce s područja Grada Gline.
Uz besplatne udžbenike, kandidat za gradonačelnika najavio je i mjeru poticaja od 10 000 kuna za sve novootvorene OPG-e.
Također, po posebno propisanim kriterijima koje će izraditi struka, Kostanjević je najavio mjere poticaja i za sve OPG-e koji u ovim složenim vremena teško mogu funkcionirati bez dodatnih subvencija.

Kandidat za gradonačelnika Stjepan Kostanjević i kandidatkinja za zamjenika gradonačelnika Grada Gline doktorica Sanja Štingl Vlašić, mještanima Male Soline prenijeli su i poruke župana sisačko-moslavačkog Ive Žinića i biskupa sisačkog Vlade Košića kako će Sisačka biskupija, uz pomoć Županije, sufinancirati obnovu Župne crkve Ranjenog Isusa u Maloj Solini, a svakako, kako je naglasio Stjepan Kostanjević, u tome će im pomoći i Grad Glina, sukladno svojim financijskim mogućnostima.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime