Ministrica Brnjac uručila ugovore za sportsku infrastrukturu

Ugovore su potpisali predstavnici 87 jedinica lokalne (regionalne) samouprave

150
Foto: Ministarstvo turizma i sporta

Ministrica Nikolina Brnjac danas je u Zagrebu uručila ugovore za sufinanciranje izgradnje, građevinskog zahvata i opremanja sportskih građevina u 2023. godini. Ugovore vrijedne 4.059.199 eura potpisali su predstavnici 87 županija, gradova i općina čiji projekti će biti sufinancirani temeljem provedenog Natječaja za sufinanciranje izgradnje, građevinskog zahvata i opremanja sportskih građevina.

Među potpisnicima ugovora bio je i gradonačelnik Grada Gline Ivan Janković koji je potpisao Ugovor o sufinanciranju za Obnovu i opremanje sportskog igrališta u Gornjem Viduševcu.

Vrijednost Ugovora je 51.781,25 eura.

Foto: Facebook Ivan Janković

Ukupna investicija iznosi više od 200 tisuća eura i gradonačelnik je izrazio nadu da će u suradnji sa Sisačko-moslavačkom županijom ostvariti realizaciju projekta budući se radi o igralištu uz Osnovnu školu u Gornjem Viduševcu.

U ovoj godini putem Natječaja za sufinanciranje izgradnje, građevinskog zahvata i opremanja sportskih građevina sufinancirat će se dvije atletske staze i dva teniska terena, petnaest velikih i šesnaest malih nogometnih igrališta, devet sportskih dvorana, trinaest vanjskih sportskih igrališta, 26 outdorfitness/street workout te četiri projekta za ostale sportove.

 

Izvor: Ministarstvo turizma i sporta

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime