Nasilje u Zadru: Trojica napali troje francuskih turista, jedan teže ozlijeđen

Troje domaćih mladića napalo je francuske turiste

123

Troje mladih francuskih turista prošloga vikenda u središtu Zadra napala su i ozlijedila, jednoga teže i dvoje lakše, trojica domaćih vršnjaka od kojih je jedan kazneno prijavljen zbog nanošenja težih ozljeda, a dvojica prekršajno zbog narušavanja javnog reda i mira.

Iz zadarske policije u petak su priopćili da su dovršili kriminalističko istraživanje nad dvojicom 19-godišnjaka i jednim 18-godišnjakom, koje terete da su u noći s petka na subotu oko 3 sata na Narodnom trgu napali troje mladih francuskih turista.

Ta trojica hrvatskih državljana osumnjičeni su da su prvo verbalno, a zatim fizički napali troje Francuza, od kojih su 20-godišnjak i 23-godišnjakinja lakše ozlijeđeni, a 20-godišnjak teže.

Glasnogovornica zadarske Policijske uprave Ivana Grbin potvrdila je Hini da je spomenuti 20-godišnji Francuz zadobio teže ozljede lica koje su mu utvrđene u Općoj bolnici Zadar, gdje mu je pružena liječnička pomoć.

Među napadačima, jedan od 19-godišnjaka kazneno je prijavljen zbog nanošenja tih težih ozljeda te, kao i druga dvojica, prekršajno zbog kršenja Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, pri čemu onaj drugi 19-godišnjak i zbog “naročito drskog ponašanja”.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime