Novi uspjesi petrinjskih plesača

Članovi Sportskog plesnog kluba Petrinia postigli su odlične rezultate na bodovnom turniru u Varaždinu proteklog vikenda

207

Članovi Sportskog plesnog kluba Petrinia postigli su odlične rezultate na bodovnom turniru u Varaždinu proteklog vikenda.

Svoje prvo natjecanje kod pojedinaca u najmlađoj kategoriji – mlađi osnovci (do 9 godina starosti) uspješno je odradila Una Grbeša i u izuzetnoj konkurenciji od čak 22 natjecateljice, Una je ušla u finale i osvojila odlično 7. mjesto. Ovo prigodom „led“ je probila i Sunčica Turković u kategoriji „osnovci“ i već se sa svog prvog natjecanja vratila kući s medaljom osvojivši brončanu medalju u standardnim plesovima.

U istoj kategoriji u jakoj konkurenciji od 16 natjecateljica fantastičnim nastupom u obje discipline prvo mjesto osvojila je Anes Marković.

U kategoriji sportskih plesnih parova, SPP Toma Svoboda – Lara Matijević, također u vrlo zahtjevnoj konkurenciji „osnovaca“, ali u višoj D3 kvalitativnoj kategoriji, osvojili su 4. mjesto u standardnim plesovima i 5. mjesto u latinsko-američkim plesovima.

Petrinjski Veterani II SPP Tihomir Baljak – Silvana Baljak ponovno su bili najbolji u svojoj kategoriji te su osvojili prva mjesta i zlatne medalje u obje discipline.

 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime