Novljanski policajci sudjelovali u obilježavanju nacionalnog programa „13. tjedan cjeloživotnog učenja“

550
Foto: PU sisačko-moslavačka

U ponedjeljak, 30. rujna održao se nacionalni program „13. tjedan cjeloživotnog učenja“. Riječ je o programu učenja koji podrazumijeva stjecanje i osuvremenjivanje svih vrsta sposobnosti, interesa, znanja i kvalifikacija, od predškolskog do razdoblja nakon umirovljenja.  U ovaj program uključila se i Policijska postaja Novska.

Foto: PU sisačko-moslavačka

Policijski su službenici na svojoj info točki izložili promidžbeni materijal vezan za prevenciju kaznenih djela i prekršaja u prometu, te drugu opremu koju koriste u svakodnevnom obavljanju službe kao alkometar, termovizija, laser za mjerenje brzine kretanja vozila i dr.
Info točku obišli su učenici osnovnih i srednjih škola kao i građani koje su navedeni službenici upoznali sa radom policije i korištenjem izložbenih sredstava i promidžbenim materijalom.

VEZANE VIJESTI
U bolnicama sa zabranom posjeta roditelji mogu biti uz djecu 15 minuta
Foto: PU sisačko-moslavačka

Programu su prisustvovali i polaznici dječjeg vrtića „ Radost- Novska“, a kojima je prije obilaska u prostorijama Dječjeg vrtića “Radost-Novska” od strane policijske službenice za sigurnost i preventivu u cestovnom prometu održano edukativno predavanje na temu sigurnog sudjelovanja u prometu. Nakon predavanja izvršen je obilazak središnjeg dijela grada gdje su djeca upoznata s prometnim znakovima i prometnom signalizacijom.

Izvor: PU SMŽ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here