NOVSKA Napio se pa provozao tri tuđa vozila

Izazvao dvije prometne nesreće i pobjegao s mjesta događaja

242
Foto: Ilustracija

Zbog sumnje u počinjena tri kaznena djela Neovlaštene uporabe tuđe pokretne stvari dovršeno je kriminalističko istraživanjem nad 27-godišnjakom.

On je u srijedu, 6. listopada, u noćnim satima, u mjestu Nova Subocka, na novljanskom području, ušao u nezaključano osobno vozilo 39-godišnjeg vlasnika, kojeg je pomoću ključa stavio u pogon i odvezao se do mjesta Kozarice, gdje je uslijed neprilagođene brzine, izgubio nadzor i udario u stablo, nakon čega je vozilom napustio mjesto prometne nesreće. Potom je također zbog neprilagođene brzine, po izlasku iz zavoja, udario u propisno parkirano vozilo, napustio mjesto događaja i nedugo nakon toga ostavio vozilo.

Zatim je u mjestu Kozarice, ušao u nezaključano osobno vozilo 31-godišnjeg vlasnika s kojim se dvezao u blizinu mjesta Lipovljana, nakon čega je ušao u nezaključano osobno vozilo 43-godišnjakinje s kojim se odvezao do mjesta Nova Subocka i ostavio vozilo na parkiralištu. Osumnjičeni je uhićen, a obavljenim alkotestiranjem je utvrđeno da je bio pod utjecajem alkohola od 0,86 promila.

On je zbog počinjenih kaznenih djela uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave, dok će zbog prometnih nesreća protiv njega biti podnijet obavezni prekršajni nalog.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime