Odličan početak novih snaga Plesnog kluba Petrinia

969

Proteklu subotu, 26. listopada, petrinjski plesači i plesačice natjecali su se na bodovnom turniru u Samoboru. Za dio petrinjskih plesačica bilo je ovo prvo natjecanje gdje su već na samom početku polučile odlične rezultate.

U starosnoj kategoriji Osnovci, u solo kategoriji, a početnoj  razini, Iva Križić osvojila je srebro u standardnim i srebro u latinsko-američkim plesovima. Vanesa Arlović, također, srebro u standardnim te srebro u latinsko-američkim plesovima.

U starosnoj kategoriji Mlađa mladež srebro u standarnim i broncu u latinsko-američkim plesovima osvojile su Hana Banić i Anastasija Čibrić, dok se Marta Glavica okitila zlatom u obje discipline.

Kod Starije mladeži na svom tek drugom turniru Elena Stanešić odnijela je zlato, također, u obje discipline.

U solo natjecanju, ali naprednoj razini, Petra Baljak i dalje postiže izvrsne rezultate, ovaj put osvojivši srebro u standardnim i četvrto mjesto u latinsko-američkim plesovima.

Kod sportskih plesnih parova petrinjskog kluba svoj niz odličnih rezultata nastavljaju, u kategoriji Mlađa mladež, a visokoj B kvalitativnoj kategoriji, SPP Matija Baljak – Klara Autischer, koji ovaj put osvajaju četvrta mjesta u obje discipline, a njihovi nešto stariji kolege u Starijoj mladeži, također, B kvalitativnoj kategoriji, SPP Jakov Bjelac i Magdalena Vidas ponovno pokazuju svoju izvrsnost i osvaju zlato u standardnim i srebro u latinsko-američkim plesovima.

Zlato u obje discipline osvojili su i petrinjski seniori SPP Tihomir Baljak – Silvana Baljak.

Izvor/foto: SPK Petrinia

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime