Održana 12. Latino večer SPK Petrinia!

990

Već 12. godinu za redom Petrinja je plesala uz latino ritmove u organizaciji Sportskog plesnog kluba Petrinia!

Gradsko kupalište u Petrinji bilo je idealna lokacija za vruću Latino večer koja je okupila najbolje plesače Hrvatske kao i ljubitelji plesa.

– Nama koronavirus nije ništa pokvario, ono što smo morali, kao i svi drugi, biti doslovno kod kuće, to smo ispoštivali, no čim se ukazala prilika mi smo došli u dvorane, nastavili smo trenirati i uspjeli smo se organizirati, uspjeli smo odraditi, pripremiti se za ovu Latino večer i čak što više mislim da će ova Latino večer sve jako iznenaditi jer imamo puno novosti, radi se na jednoj puno višoj razini jer su svi oni plesači nekad što su prije 12 godina bili, oni mali tek početnici, sada su to izvrsni, vrhunski plesači i jednostavno pred nama je jedan fantastičan šou, istaknula je Natalija Antić Bjelac, predsjednica Sportskog plesnog kluba Petrinia.

Vrhunske plesače došao je podržati i gradonačelnik Grada Petrinje, Darinko Dumbović.

– Mislim da glazbeni i kulturni život grada Petrinje ide svojim tijekom, život ne smije stati i htjeli smo pokazati da Petrinja sa svojim plesnim klubom Petrinia već više od desetak godina jednostavno živi u kontinuitetu s prekrasnim ritmom, ponudom i disciplinom koja ustvari izaziva prije svega jedan fenomenalan osjećaj u kojem uživaju svi. Ovi plesači zaista su naša posebnost! Petrinja svakodnevno ima mnoštvo sadržaja kojeg stvaraju upravo oni koji čine razliku, entuzijasti poput poput naše Natalije! Zahvalan sam joj na tome, zahvalan sam našim plesačima na divnoj večeri i posjetiteljima koji su se držali epidemioloških mjera.

Dodajmo kako su osim plesača Plesnog kluba Petrinia na Latino večeri nastupile i gošće – Paula i Petra Jeričević, dvije sestre koje su poznate javnosti po nastupu u Plesu sa zvijezdama, te Marin Bulić iz Osijeka, mladić koji je osvojio nagradu Hrvatskog glumišta, a imao je tri pjevne točke na Latino večeri.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime