OPĆINA DUBRAVA Najbolji hrvatski vozači ponovno vozili autoslalom

Kubici i oktani protutnjali Dubravom

307

Treće natjecanje sezone Prvenstva Republike Hrvatske u autoslalomu vozilo se u subotu, 9. listopada u Dubravi nadomak Vrbovca.

Poslije dvije godine automobilisti su se vratili na jednu od rijetkih urbanih staza u nas, ukupne duljine 1.082 metra, uz 30 slalom vrata i dodatna 24 čunja u nizu slalom vožnji. Suorganizator, pokrovitelj i domaćin natjecanja bila je Općina Dubrava.

Načelnik Općine Dubrava Tomislav Okroša zahvalio je svima za ovu priliku:

“Za našu općinu ovo je natjecanje iznimno važno. Ovdje je i prije postojala automobilistička tradicija, motocross tradicija. Ničeg ovog ne bi bilo bez Zagrebačke županije i potpore župana Stjepana Kožića.”

Nešto više o ovom natjecanju rekao nam je Mato Šebalj, predsjednik Auto kluba INA delta, predsjednik organizacijskog odbora i direktor natjecanja:

“U suradnji s Općinom Dubrava nastavljamo slalom vožnje za Državno prvenstvo koje smo započeli prije dvije godine. Prošle godine nismo održali natjecanje zbog korone.”

Šebalj je rekao i koliko je zadovoljan ovom sezonom:

“Rekao bih da je to izuzetno dobro u odnosu na uvjete koji vladaju. Možemo s čitavom sezonom izraziti zadovoljstvo. Mislim da će sve prijavljene utrke u svim disciplinama biti održane.”

Kako bi se ovo natjecanje moglo održati angažirani su i brojni volonteri.

Na trećem natjecanju sezone Prvenstva Republike Hrvatske u autoslalomu u Dubravi od vozila, bilo je tu visokih kubika, ali i starih isprobanih marki vozila, zaključno je rekao načelnik Općine Dubrava Tomislav Okroša.

Sve ovogodišnje prigode nose dodatak in memoriam Berislav čegelj, sjećajući se dugogodišnjeg člana i dosadašnjeg predsjednik Auto kluba INA Delta koji je prije nepune godine dana preminuo od posljedica korone i na taj način žele mu članovi odati priznanje za sve ono što je u 53 godine učinio za Klub, završno je rekao predsjednik auto kluba INA delta Mato Šebalj.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime