OPĆINA DUBRAVA Nastavlja se briga za one najmlađe

Nastavlja se i ulaganje u Sportski centar Dubrava

458

U utorak, 27. rujna održana je 13. sjednica Općinskog vijeća Općine Dubrava, na čijem se Dnevnom redu našlo 14 točaka.

Saborski zastupnik i općinski načelnik Tomislav Okroša potvrdio je kako se nastavlja s brigom za one najmlađe.

“Uz sve što radimo za vrtićance, predškolsku dob, pred nama je izgradnja dječjeg vrtića sa sportskom dvoranom. Nastavljamo i s nabavkom radnih bilježnica i ostalog obrazovnog materijala prema svih 309 učenika Osnovne škole Dubrava. Svakog srednjoškolca podržavamo sa 100 kuna za mjesečnu kartu ili sa 100 kuna za učenike koji su smješteni u učeničke domove.”

Načelnik je predstavio i polugodišnje Izvješće o radu kojim je dokazano da se radilo puno. Nastavlja se i ulaganje u Sportski centar Dubrava:

“Idemo sa izgradnjom parkirališta. Sve je više kategorija u Nogometnom klubu Dubrava, tamo je i odlično popunjen teren s umjetnom travom. Planiramo izgraditi i tenisko igralište, a za parkiralište smo ostvarili 100 tisuća kuna potpore od Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja. Na taj način ćemo zaokružiti cjelinu kako bi bilo ljepše i sigurnije mjesto za parkiranje, sportaše i posjetitelje. Tako da svi oni koji se tamo kreću vide gdje je mjesto za sportaše, a gdje za posjetitelje.”

Okroša je naglasio da veseli da su iz godine u godinu sve bolji rezultati svih sportaša s područja općine, a kada je riječ o NK Dubrava, trenutno je klub na 2. mjestu ljestvice.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime