OPREZNO Policija za vikend vreba vaše sljedeće prekršaje!

Akcije se provode sukladno planu Policijske uprave zagrebačke na gradskom području grada Velike Gorice, gdje je po statističkim podacima najviše došlo do stradavanja sudionika u prometu

358

Od petka do ponedjeljka, 12. travnja do 15. travnja, policija će na području Policijske postaje Velike Gorice nadzirati tko vozi pod alkoholom te vozite li prebrzo.

Policija je najavila provođenje preventivno represivne akcije “Pojas, mobitel i dječje sjedalice” u ponedjeljak od 7 do 15 sati na području policijske postaje Velika Gorica.

Akcije se provode sukladno planu Policijske uprave zagrebačke na gradskom području grada Velike Gorice, sa okolnim mjestima, gdje je po statističkim podacima najviše došlo do stradavanja sudionika u prometu. Policija provođenjem ovakvih akcija želi podignuti svjesnost vozača te ih educirati o važnosti poštivanja prometnih propisa; odnosno, ne upravljanja vozilima pod utjecajem alkohola, pridržavanja brzine kretanja vozila, korištenje sigurnosnog pojasa i ne korištenje za vrijeme upravljanja vozilom mobilnog uređaja, jer ne poštivanje tih propisa su jedan od najvećih uzročnika prometnih nesreća, kao i sa smrtno stradalim osobama i teško ozlijeđenim osobama.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime