Oteo ženu u Novom Zagrebu, uhićen u Velikoj Gorici!

Kada je vidio oštećenu koja se približavala vozilu, zapovjedio da mu preda ključeve vozila i zaprijetio...

766
Ilustracija

Naime, sumnja se da je 8. ožujka 2019. godine oko 20 sati, dok mu je na snazi bila izrečena mjera nadležnog državnog odvjetništva zabrane približavanja 48-godišnjakinji i zabrana uspostavljanja ili održavanja veze s njom, došao do njezinog osobnog automobila kojeg je parkirala na području Novog Zagreba. Kada je vidio oštećenu koja se približavala vozilu, zapovjedio da mu preda ključeve vozila i zaprijetio, a nakon što mu je oštećena dala ključeve vozila nastavio joj je prijetiti, te zatražio da sjedne na mjesto suvozača, što je oštećena iz straha za svoj život i napravila.

Nakon što je sjeo na mjesto vozača krenuo je voziti njezin automobil, a ujedno i tijekom vožnje nastavio upućivati prijetnje pri čemu ju je više puta udario u glavu, te joj ograničio slobodu kretanja i odvezao ih u smjeru Velike Gorice gdje je parkirao i gdje su ga uhitili policijski službenici koji su odreagirali na dojavu da je u tijeku činjenje kaznenog djela. Liječnička pomoć, 48-godišnjakinji, pružena je u KBC Zagreb, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđena.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće dostavljeno je Općinskom državnom odvjetništvu u Novom Zagrebu.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime