Otvorenje igrališta u Mošćenici do sv. Jakova

Radovi kojim ovo petrinjsko prigradsko naselje dobiva igralište za mali nogomet, rukomet i košarku, tribine te dječje igralište u završnoj su fazi

834
Facebook Rad za naš grad

Radovi u sklopu projekta „Rekonstrukcija dječjeg i sportskog igrališta Mošćenica“ kojim ovo petrinjsko prigradsko naselje dobiva igralište za mali nogomet, rukomet i košarku, tribine te dječje igralište u završnoj su fazi.

Facebook Rad za naš grad

Vrijednost investicije je 2,6 milijuna kuna bez PDV-a, a rezultat je suradnje Mjesnog odbora i Grada, kazao je 3. srpnja predsjednik Vijeća Mjesnog odbora Mošćenica Darko Lipovac izrazivši zadovoljstvo novim sadržajima u naselju.

„Ovaj projekt je nastao kao rezultat suradnje Mjesnog odbora i Grada Petrinje. Ovom prilikom moram zahvaliti gradonačelniku i Gradu Petrinji koji su ovaj projekt prihvatili, financirali i doveli ga do samog kraja, Za razliku od nekakvih ranijih politika koje smo slušali i koje su uvijek Mošćenicu na neki način zaobilazili. Ovo je sad jedna projektna suradnja kojom Mošćenica dobiva iz dana u dan sve više i više, na čemu smo posebno zahvalni. Nadam se da će ovaj teren, ne samo Moščeničanima, već i  svim ljubiteljima sporta donijeti jednu još bolju kvalitetu, ali i više sadržaja“.

Mošćenica je u Domovinskom ratu bila na prvoj liniji obrane, a danas je veliko gradilište, istaknuo je ovom prilikom petrinjski gradonačelnik Darinko Dumbović naglasivši kako Mošćenica zaslužuje bolji standard.

„Napokon smo došli u sam finiš radova u našoj maloj sportsko- rekreacijskoj zoni koja ima prekrasno igralište nogometno, rukometno i košarkaško. Ovdje imamo i parkiralište. Mislim da je uz dječje igralište tu u neposrednoj blizini ovo jedna cjelina, koju je financijski Grad platio i mislim da je to Mošćenica zaslužila jer do sada nismo imali ni jedno igralište. Odlučili smo staviti ovo u jedan prioritet jer imamo izuzetno puno djece i sva igrališta koja radimo to je stvarno u funkciji najmlađe dobi“.

Dumbović je zahvalio svima koji su pridonijeli realizaciji ovog projekta te izrazio uvjerenje kako će igralište i službeno otvoriti do 25. Srpnja i proslave sv. Jakova, nebeskog zaštitnika Mošćenice.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here