PETRINJA Cvijeće i svijeće povodom blagdana Svih Svetih

Izaslanstvo Grada Petrinje predvodio je predsjednik Gradskog vijeća Nenad Radošević

471

Povodom blagdana Svih svetih 30. listopada je kod Središnjeg križa na petrinjskom gradskom groblju sv. Benedikta odana počast svim poginulim, umrlim i nestalim hrvatskim braniteljima i civilnim žrtvama Domovinskog rata grada Petrinje te svim umrlim Petrinjcima.

Vijenac su položile i svijeće zapalile obitelji poginulih i nestalih hrvatskih branitelja, udruge proistekle iz Domovinskog rata, izaslanstvo Grada Petrinje te predstavnici Vijeća bošnjačke i srpske nacionalne manjine grada Petrinje.

Izaslanstvo Grada Petrinje predvodio je predsjednik Gradskog vijeća Nenad Radošević, uz kojeg je bila i pročelnica Upravnog odjela za proračun, financije i naplatu potraživanja Ivana Kordić.

„Došli smo pokloniti se svima koji su umrli, nestali i stradali u Domovinskom ratu, ali misleći i na sve umrle branitelje nakon rata te prisjećajući se svih osoba koje volimo, kojih se sjećamo, a kojih više nema. Nažalost, danas su malo ograničeni uvjeti, moramo poštivati mjere vezane uz korona virus, ali nas to ne sprječava da im odamo zasluženu počast“, kazao je Radošević.

Molitvu kod Središnjeg križa predvodio je Vjekoslav Uvalić, trajni đakon petrinjske Župe Preobraženja Gospodnjeg.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime