PETRINJA Dvojica pijanih vozača izazvala prometne nesreće

257
Foto: Ilustracija

Dvojica pijanih vozača izazvala su prometne nesreće s materijalnom štetom na području Petrinje:

– U petak, 31. srpnja, oko 13 sati, u Ulici Mate Bučara u Petrinji, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom.

Naime, nesreću je izazvao 22-godišnjak iz Petrinje, koji je prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilom i pod utjecajem alkohola od 0,42 promila, upravljao neregistriranim osobnim vozilom kojem je isteklo važenje prometne nesreće. On je  uslijed neprilagođen brzine sletio u odvodni kanal i prevrnuo se na krov. Protiv vozača nadležnom Općinskom sudu bit će podnijet optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja.

Sljedećeg dana, 1. kolovoza, oko 14 sati, na petrinjskom području u mjestu Taborište,  dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom.

Do nesreće je došlo kada je 71-godišnjak iz Petrinje, pod utjecajem alkohola od 2,25 promila, upravljao osobnim vozilom sisačkih registracija. On je uslijed neprilagođene brzine u zavoju izgubio nadzor nad vozilom, sletio preko zemljane bankine i udario u prometni znak, potom se nastavio kretati odvodnim kanalom gdje se i zaustavio.

Vozač je napustio mjesto događaja, ali je ubrzo pronađen. Uhićen i sljedećeg dana doveden na prekršajni odjel nadležnog Općinskog suda.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here