PETRINJA Trojica mladića gađala “maricu”

252

Djelatnici PU sisačko-moslavačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad trojicom mladića u dobi od 21, 22 i 23 godine koje se sumnjiči da su u nedjelju, 23. rujna, oko 2.30 sati  u Ulici Vladimira Nazora u Petrinji kamenjem gađali službeno policijsko vozilo „maricu“, dok su nešto kasnije u istoj ulici na kolnik izbacali devet komada metrica ogrjevnog drveta te na taj način ugrozili promet.

Na drva je svojim osobnim automobilom sisačkih registracija naletio 19-godišnjak i oštetio vozilo. Osumnjičeni su potom u Ulici Augusta Šenoe na raskrižju s Trgom narodnih učitelja i Matice Hrvatske, preko kolnika postavili metalne zaštitne ograde i tom prilikom ostavili nezaštićene duboke odvodne kanale (1.5 metara) koji su tim ogradama bili zaštićeni te time ugrozili kretanje pješaka s obzirom da se iskopine nalaze na nogostupu. Ubrzo je uhićen 23-godišnjak kod kojeg je izmjerena koncentracija alkohola od 2,25 promila, dok su ostala dvojica pronađena i uhićena kasnije tijekom dana.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja kazneno su prijavljeni za spomenuta kaznena djela, dok će zbog vrijeđanja i omalovažavanja policijskih službenika prilikom obavljanja službene dužnosti protiv njih biti podnijeti i optužni prijedlozi.

Loading...
Mateja Feljan
Studentica Mateja Feljan rođena je 28. rujna 1991. godine i znatiželjna od djetinjstva s pisanjem prvih priča počela je još u osnovnoj školi. Pohađala je novinarsku grupu u kojoj se zaljubila u novinarstvo i na to gleda kao na preteču ‘pravom’ novinarskom poslu koji sada radi..

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here