PODUZETNICI, JAVITE SE Zagrebačka županija daje milijun kuna za poduzetnike u turizmu

188

Do 15. srpnja otvoren je milijun kuna vrijedan natječaj Zagrebačke županije za dodjelu bespovratnih potpora poduzetnicima u turizmu.

Korisnici sredstava mogu biti trgovačka društva, ustanove, zadruge i obrti subjekti malog gospodarstva koji se bave turizmom i žele povećati standard i kvalitetu usluge i ponudu u već postojećim hotelima, kampovima i ostalim ugostiteljskim objektima za smještaj poput hostela, planinarskih i lovačkih domova itd.

Bespovratna sredstva se dodjeljuju za obnovu i opremanje smještajnih jedinca te razvoj i unapređenje dodatnih sadržaja poput bazena, wellnessa i drugih rekreacijskih, sportskih i zabavnih sadržaja.

VEZANE VIJESTI
Godišnje 5 milijuna ljudi umire od dijabetesa- dođite na besplatni pregled!

Sufinancirati se mogu troškovi koji se odnose na radove, opremu i usluge za projekt koji se prijavljuje, a maksimalni iznos potpore koji pojedini korisnih može dobiti iznosi do 100.000 kuna odnosno do 60 posto prihvatljivih troškova pri čemu je važno istaknuti da investicija  mora iznositi minimalno  75.000 kuna.

Prijave na spomenuti natječaj moguće je podnijeti na tri načina:

1) Putem sustava ePrijave koji je dostupan na poveznici www.eprijave.hr na način da se ispuni odgovarajući obrazac i učita propisana dokumentacija (skenirani dokumenti/formati pdf i jpg) u sustav za prijavu projekata. Nakon završetka ePrijave potrebno je ispisati prijavni obrazac, potpisati ga i ovjeriti te poslati u roku od 7 dana od dana ispunjavanja ePrijave, (bez već priložene propisane dokumentacije)

VEZANE VIJESTI
Ne znaš kuda nakon osnovne? Posjeti Sajam obrtničkih zanimanja!

2) preporučenom poštom na adresu: Zagrebačka županija, Upravni odjel za gospodarstvo, Ulica grada Vukovara 72/V, P.P. 974, 10000 Zagreb ili 3) osobnom predajom prijave na navedenoj adresi u pisarnici na 6. katu.

Tekst javnog poziva, upute za prijavitelje i prijavni obrazac nalaze se ovdje, a više informacija može se dobiti na broj telefona 01/6009-425 ili e-mail uog@zagrebacka-zupanija.hr.

Foto: Zagrebačka županija

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here