Pohvale za entuzijazam i trud članovima Skijaškog kluba Vrelo

213

Skijaški klub Vrelo iz Hrastovice održao je 10. ožujka u tamošnjem društvenom domu redovnu godišnju skupštinu, a među brojnih aktivnosti kluba, najvažnija je održavanje skijlišta Vrelo na Hrastovačkoj gori.

Naime, tradicija skijanja na petrinjskim brežuljcima duga je više od stotinu godina,a Petrinja je jedini grad u Sisačko-moslavačkoj županiji koji se može pohvaliti da ima svoje skijalište, udolinu Vrelo na Hrastovačkoj gori koju organizirano već godinama održava ovaj skijaški klub, podsjetio je predsjednik kluba Mladen Korečić koji se osvrnuo i na aktivnosti u protekloj godini…

TON

VEZANE VIJESTI
"Naše kolo veselo" u Petrinji tristotinjak djece zaplesalo

Osim članova iz Hrastovice, klub okuplja i one iz Petrinje i Siska, dodao je Korečić napomenuvši kako im je cilj okupiti što više školske i predškolske djece, jer je skijalište idealno za skijaše početnike što je, kaže, potvrdio i Hrvatski skijaški savez.

Tijekom godina u skijalište je dosta uloženo da bi ono ispunilo svoju osnovnu zadaću, prostora za rekreaciju i zabavu. A da ga kao takvog prepoznaju širom županije, potvrdio je i petrinjski gradonačelnik Darinko Dumbović koji je pohvalio rad Skijaškog kluba Vrelo, entuzijazam i trud njegovih članova…

TON 

VEZANE VIJESTI
Na čelu Vatrogasne zajednice SMŽ i dalje Mijo Brlečić

Gradonačelnik Dumbović dodaje kako je svjestan da to nije dovoljno te kako Grad želi iskoristiti turistički potencijal Hrastovačke gore i skijališta koje se na njoj nalazi, a naročito ga raduje što mali Petrinjci na njemu stječu prve skijaške korake. Zahvalio se stoga svima koji svake zime Petrinju obogate ovom lijepom i pohvalnom skijaškom pričom.

 

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here