Pokušao pregaziti policajce, pa u bijegu vozio kroz crveno i u suprotnom smjeru

816

Dvadesetsedmogodišnji vozač pokušao je pregaziti policajce koji su ga zaustavili u petak navečer, a zatim je u pokušaju bijega pod utjecajem droge počinio niz prekršaja, uključujući vožnju kroz crveno i vožnju u suprotnom smjeru, izvijestila je policija.

Nakon što su policajci u petak navečer, na raskrižju ulica đakovačkog naselja Sjever zaustavili vozača i krenuli prema njegovu automobilu, on je krenuo vozilom i zatim udario policajca u odori te ga odbacio na tlo, dok je bočnim dijelom u nogu udario policajca u civilu.

VEZANE VIJESTI
Zaustavljen vandal u Zagrebu: oštetio osam automobila iz zabave

Vozač, koji je bio pod utjecajem droge, potom je udario u policijsko vozilo parkirano ispred njega i pobjegao, izvijestila je u ponedjeljak osječko-baranjska policija, koja 27-godišnjeg vozača tereti za prisilu prema službenoj osobi i obijesnu vožnju, a njegovog 28-godišnjeg suputnika zbog prisile prema službenoj osobi.

Prilikom bijega 27-godišnjak je počinio niz prometnih prekršaja, upravljajući automobilom kroz raskrižja za vrijeme upaljenog crvenog svjetla na semaforima, te vozeći suprotnim smjerom jednosmjernim ulicama.

No, to ga nije uspijelo spasiti od prometnih policajaca koji su ga uspjeli uhvatiti nedugo nakon bijega. Vozač i godinu dana stariji suputnik, za kojeg je kriminalističkim istraživanjem utvrđeno da je bio u automobilu, privedeni su pritvorskom nadzorniku.

VEZANE VIJESTI
Krađe na području Siska i u šumi Brezovica

Izvor: Hina

Foto: FaH

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here