Pomozite obitelji sa šestero maloljetne djece kojima je stradao otac

Volonteri Društva Naša djeca Petrinja očekuju vas u prostorijama društva na Trgu narodnih učitelja 4b danas, 10. srpnja od 17 - 19 sati i sutra, 11. srpnja od 10 - 12 sati

65
humanitarna akcija

Društvo Naša djeca Petrinja poziva na sudjelovanje u humanitarnoj akciji. Naime, obitelji sa šestero maloljetne djece s područja grada Petrinje smrtno je stradao otac. Kako navode, obitelj živi u vrlo skromnim uvjetima i u ovim trenucima treba pomoć više nego ikada prije.

Pozivaju sve da im se pridruže i doniraju hranu, higijenske potrepštine, igračke, sve što mislite da bi moglo pomoći i uljepšati život djevojčica u dobi od 3, 13 i 14 godina te dječaka u dobi od 11, 16 i 17 godina te majci koja nastavlja skrbiti o njima.

Volonteri Društva Naša djeca Petrinja očekuju vas u prostorijama društva na Trgu narodnih učitelja 4b danas, 10. srpnja od 17 – 19 sati i sutra, 11. srpnja od 10 – 12 sati.

Predstavnici društva posjetit će ih u subotu, 11. srpnja u poslijepodnevnim satima i dostaviti sve što prikupe, a napominju kako će (nakon posjeta obitelji imati više preciznih informacija o onome što im je potrebno pa će nastaviti akciju.

Navode i kako su brojni upiti za uplate novčanih sredstava te kako bi tijekom idućeg tjedna biti otvoren račun posebno za tu namjenu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here