Pozdrav proljeću na Gradskoj tržnici Sisak

167

Gradska tržnica Sisak danas je na tržnici Kontorba organizirala prva tradicionalna proljetna događanja, a kojima su obilježili dane posvećene posebno osjetljivim, najranjivijim skupinama društva.
Naime, na tržnici je, u suradnji s Udrugom invalida rada Sisak, a pod sloganom „Spriječimo nastanak invaliditeta“, obilježen Nacionalni dan invalida rada. Na štandu je upriličena uskršnja izložba radova iz kreativnih radionica Udruge invalida rada Sisak, a članovi ove udruge dijelili su i crvene ruže posjetiteljima tržnice.
Udruga žena liječenih od bolesti dojke – Sisak održala je tradicionalnu humanitarnu akciju „Dan narcisa“ kojom su prikupljali dobrovoljne priloge za rad udruge.
Tradicionalni „Pozdrav proljeću na Tržnici“ uputili su Dječji zbor „Lastavice“ iz Sunje i sisački Dječji zbor Tičeki.
Pjevački zbor Lastavice je s voditeljicom Irenom Jovanović obilježio dolazak proljeća prigodnim opusom pjesama, a šarenim i različitim čarapicama simbolično su obilježili i Svjetski dan sindroma Down, podrška je to djeci s Down sindromom, koja imaju velike zdravstvene teškoće, a i potrebu za njegom i pomoći. Sa sobom su donijeli i namirnice koje su prikupili i namijenili siromašnim obiteljima za Uskrs te ih uručili direktorici Gradske tržnice Sisak, Adelini Ivković.

VEZANE VIJESTI
Rano otkriveni rak dojke je izlječiv!

trznica-proljece6

Na tržnici su ovo subotnje prijepodne bile i naše kamere, a dijelić atmosfere donosimo uskoro!!!

Foto: Gradska tržnica Sisak

 

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here