PP VELIKA GORICA: Akcija „Nadzor vozača na alkohol + nadzor brzine kretanja vozila“

U dane od 08.02. do 11.02.2019. godine, od 20.00 do 04.00 sati, provest će se Preventivno represivna akcija „Nadzor vozača na alkohol + nadzor brzine kretanja vozila“ na području Policijske postaje Velika Gorica

592

U dane od 08.02. do 11.02.2019. godine (od petka do ponedjeljka), tijekom noćnih sati od 20.00 do 04.00 sati, provest će se Preventivno represivna akcija „Nadzor vozača na alkohol + nadzor brzine kretanja vozila“ na području Policijske postaje Velika Gorica.

Akcija će se provesti sukladno planu Policijske uprave zagrebačke na gradskom području grada Velike Gorice, sa okolnim mjestima, gdje je po statističkim podacima najviše došlo do stradavanja sudionika u prometu. Cilj akcije je poštivanje prometnih propisa od strane vozača – neupravljanja vozilima pod utjecajem alkohola, pridržavanja brzine kretanja vozila, korištenja sigurnosnog pojasa i nekorištenja, za vrijeme upravljanja vozilom, mobilnog uređaja, jer nepoštivanje tih propisa su jedan od najvećih uzročnika prometnih nesreća, kao i sa smrtno stradalim osobama i teško ozlijeđenim osobama.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime