PP VELIKA GORICA: Obavijest o provođenju vikend akcije

Od petka do ponedjeljka tijekom noćnih sati, provodit će se preventivno represivna akcija „Nadzor vozača na alkohol + nadzor brzine kretanja vozila“ na području Policijske postaje Velika Gorica.

73

Od 25.01. do 28.01.2019. godine (od petka do ponedjeljka), tijekom noćnih sati od 20:00 do 04:00 sati, provodit će se preventivno represivna akcija „Nadzor vozača na alkohol + nadzor brzine kretanja vozila“ na području Policijske postaje Velika Gorica. Akcija će se provesti sukladno planu Policijske uprave zagrebačke na gradskom području grada Velike Gorice, sa okolnim mjestima, gdje je po statističkim podacima najviše došlo do stradavanja sudionika u prometu.

Cilj akcije je poštivanje prometnih propisa od strane vozača, odnosno, ne upravljanje vozilima pod utjecajem alkohola, pridržavanje brzine kretanja vozila, korištenje sigurnosnog pojasa i ne korištenje, za vrijeme upravljanja vozilom, mobilnog uređaja, jer ne poštivanje tih propisa su jedan od najvećih uzročnika prometnih nesreća, kao i sa smrtno stradalim osobama i teško ozlijeđenim osobama.

VEZANE VIJESTI
VIDEO U prometnoj nesreći poginuo vozač traktora

Iz policijske postaje Velika Gorica apeliraju na vozače da se pridržavaju prometnih pravila – da ne voze pod utjecajem alkohola, ne koriste mobitel tijekom vožnje, te da koriste sigurnosni pojas i voze prema ograničenju brzine.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here