Predsjednik Radiokluba „Nikola Tesla“ uručio zahvalnice Gradu Petrinji i gradonačelniku Dumboviću

Zahvalili na pomoći pri ponovnoj uspostavi rada Kluba nakon razornog potresa

136

Goran Bezuh, predsjednik Radiokluba „Nikola Tesla“ jučer je uručio Zahvalnice Gradu Petrinji i gradonačelniku Grada Petrinje Darinku Dumboviću za pomoć pri ponovnoj uspostavi rada Kluba nakon razornog potresa koji je zadesio naš grad.

-Goran je čovjek koji je svojim dobrovoljnim radom okupio sve entuzijaste koji vole taj posao i u jednom hobiju su pomogli i kod nekih možemo reći nevidljivih poslova gdje su dali ogroman doprinos, bilo u poplavama, raznim strahotama i katastrofama, kao što je ovaj potres. Bili su tu i kad je god nešto trebalo popraviti i staviti u funkciju i ono što je najvažnije, uvijek je komunikacija bitna, kad nema komunikacije, onda je problem, tu je za to grupa ljudi entuzijasta, hvala im. Grad Petrinja, i svi na kraju, moramo vas držati kao partnere kao kap vode na dlanu. Svaku udrugu koja doprinosi u ovim teškim trenucima, koja čuva vrijednosti svega onoga što se je stvaralo i radilo kroz povijest treba pomoći, rekao je Dumbović.

Goran Bezuh, predsjednik Kluba, istaknuo je kako Klub djeluje unazad četiri godine i da je bio ugašen jako dugo. Također, naveo je kako su tijekom potresa bili stopostotno na raspolaganju i pružali pomoć u svakom pogledu u kojem je to bilo potrebno.

-Sada kada je bio potres mi smo gledali da uspostavimo sve veze. Sa Crvenim Križem smo surađivali, vezu smo uspostavili, sa vatrogascima smo imali kontakte, bili smo tu za pomoć, uradili smo ono što smo mogli. Dobili smo kontejner od Grada Petrinje, hvala još jednom gospodinu Dumboviću i Gradu Petrinji, sada smo postavili antene na kontejner i počeli smo opet raditi i uvijek kao radioamateri stojimo na raspolaganju kada bude trebalo Gradu, naveo je Bezuh.

Zaključno, gradonačelnik Grada Petrinje zahvalio je Bezuhu na okupljanju mladih entuzijasta svojim dragovoljnim radom te je dodao kako su u jednom hobiju zajedničkim snagama pomogli oko, kako iz Dumbović često naziva, nevidljivih poslova, ali koji su također od iznimne važnosti.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime