Prelijepa pijanistica Lola Astanova stiže u Hrvatsku, očekuje nas spektakularan spoj seksipila i kulture

455

Uspješna i atraktivna uzbekistanska pijanistica Lola Astanova u studenom stiže u Hrvatsku održati svoj prvi zagrebački koncert u koncertnoj dvorani ‘Vatroslav Lisinski’.

Pijanistica u pozivu navodi da će izvesti nekoliko djela koja publika voli i poznaje, te da će biti zabavno i dinamično. Za svoj prvi zagrebački koncert pripremila je i jedno veliko iznenađenje, naime – odsvirat će nešto što nikad do sada nije svirala ni na jednom koncertu diljem svijeta.

Uzbekistanska pijanistica poznata je po interpretacijama Chopina, Liszta i Rahmanjinova te neuobičajenom izvođačkom stilu, a do sada je već imala priliku boraviti u Hrvatskoj.

Recimo da je početkom ljeta nastupila na svečanom zatvaranju WTA Croatia Bol Opena na Zlatnom ratu a toliko joj se svidio da je tamo snimila i videospot za pjesmu ‘Inspirit’.

Surađivala je s brojnim glazbenicima i orkestrima, a nama je poznata po suradnji s našim glazbenikom Stjepanom Hauserom, kojeg je upoznala na jednoj od svojih brojnih svjetskih turneja.

VEZANE VIJESTI
FOTO Nives Celzijus pokazala što radi nakon napornog dana!

Nakon što su snimili spot ‘Love story’ počelo se šuškati kako violončelista Hausera i pijanisticu Lolu Astanovu povezuje nešto više od glazbe. No, Lola odbacuje takve tvrdnje i obećava da će i ovog puta barem jednom pojesti ćevapčiće dok je u Zagrebu.

Lola Astanova privlači pozornost i svojim dinamičnim performansima na koje stiže odjevena u seksi kratke haljinice i cipele s vrtoglavo visokim potpeticama čime razbija predodžbe o tome kako bi ‘trebale’ izgledati glazbenice koje se bave klasičnom glazbom. Svojom odjećom i obućom Lola spaja seksipil i kulturu i na taj način popularizira klasičnu glazbu.

VEZANE VIJESTI
VIDEO Nestašni slonić skinuo Playboyevu zečicu, htio vidjeti više...

Koncert će se održati 5. studenoga.

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here