Prijavite se i vi: ZG županija dijeli 1,2 milijuna kuna za razvoj lovstva

Potpore će se dodjeljivati za uzgoj, unos i zaštitu divljači i lovišta, za izradu dokumentacije za razvoj i unapređenje lovstva, gospodarske manifestacije vezane uz lovstvo te povećanje kvalitete infrastrukture u lovištima

314

Lovci na području Zagrebačke županije do kraja studenog ove godine imaju priliku javit se na dodjelu bespovratnih sredstava u svrhu razvoja i unapređenja lovstva. Županija im je za taj cilj osigurala 1,2 milijuna kuna, a najviši ukupni godišnji iznos potpore koju korisnik može ostvariti iznosi do 100 tisuća kuna.

Za bespovratna sredstva, uz lovce, mogu se prijaviti lovoovlaštenici zajedničkih i državnih lovišta na području Zagrebačke županije. Također, i poljoprivredna gospodarstva koja se bave uzgojem fazana i zeca običnog, a koja su upisana u Upisnik poljoprivrednih gospodarstava u Zagrebačkoj županiji te Lovački savez Zagrebačke županije.

VEZANE VIJESTI
2,2 milijuna kuna za zdravstvene, socijalne i humanitarne udruge

Potpore će se dodjeljivati za uzgoj, unos i zaštitu divljači i lovišta, za izradu dokumentacije za razvoj i unapređenje lovstva, gospodarske manifestacije vezane uz lovstvo te povećanje kvalitete infrastrukture u lovištima.

Iz Zagrebačke županije pozivaju sve zainteresirane da se jave na natječaj do 30. studenoga 2019. godine. Informacije, tekst natječaja i potrebni obrasci nalaze se na web stranici Zagrebačke županije www.zagrebacka-zupanija.hr, pod rubrikom Natječaji, a više informacija može se dobiti na brojevima telefona 01/ 6009-427 ili 01/6009-426.

VEZANE VIJESTI
Dodjeljuju se bespovratna sredstva za inovacije u S3 područjima

Prijave na natječaj moguće su na dva načina:

1. elektronički, putem sustava ePrijave koji je dostupan na poveznici www.eprijave.hr na način da se ispuni odgovarajući obrazac i učita propisana dokumentacija (skenirani dokumenti/formati pdf i jpg) u sustav za prijavu projekata. Nakon završetka ePrijave potrebno je ispisati prijavni obrazac, potpisati ga te poslati u roku od 7 dana od dana ispunjavanja ePrijave, (bez već priložene propisane dokumentacije), preporučenom poštom na adresu: Zagrebačka županija, Upravni odjel za poljoprivredu, ruralni razvitak i šumarstvo, Ulica grada Vukovara 72/V, 10 000 Zagreb ili osobno na istu adresu u Pisarnicu na 6. katu.

VEZANE VIJESTI
Županija daje 350.000 kuna udrugama za zaštitu okoliša i prirode

2. putem pošte, na način da popunjeni zahtjev s pripadajućom dokumentacijom pošalje na gore navedenu adresu, najkasnije do 30. studenoga 2019. godine.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here