Županija je organizirala prijem za učenike osnovnih i srednjih škola, sa svoga područja, koji su sudjelovali na državnoj smotri literarnog, dramskog i novinarskog stvaralaštva – LiDraNo-u. U ime Županije učenike i njihove mentore danas je primila i nagradila zamjenica župana Nadica Žužak.

– Prijem za učenike koji sudjeluju na državnim natjecanjima organiziramo već 16 godina, a ove godine po prvi puta smo organizirali i prijem za vas koji ste sudjelovali na LiDraNo-u. Uz to što ste sudjelovanjem na ovoj smotri postigli osobni uspjeh, promovirali ste i Zagrebačku županiju. I na tome čestitam i vama i vašim mentorima – rekla je zamjenica Žužak.

VEZANE VIJESTI
300.000 kuna udrugama za zaštitu okoliša i prirode

Županija je sudionike državne smotre literarnog, dramskog i novinarskog stvaralaštva, kao i njihove mentore, nagradila poklon voucherima Teatra Exit u vrijednosti tisuću kuna, odnosno vrijednosti 25 ulaznica po učeniku/mentoru za odabrane predstave.

Nagrađeno je ukupno 17 učenika i 12 mentora iz devet škola – OŠ Eugena Kvaternika, OŠ Dubrava, OŠ Dragutina Domjanića, OŠ „Stjepan Radić“, OŠ Eugena Kumičića, OŠ Josipa Zorića, I. OŠ Vrbovec, Gimnazije Velika Gorica i Ekonomske škole Velika Gorica.

Na državnoj smotri sudjelovali su učenici čija su ostvarenja na županijskim razinama ocjenjena najzanimljivijima, najcjelovitijima i najkvalitetnijima.

VEZANE VIJESTI
VELIKA GORICA Udomitelja sve manje, a potreba sve više

Foto: Zagrebačka županija

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here