Priznanja najboljim sportašima Dugog Sela

528

Rukometašica Mara Budić (seniorska reprezentativka Hrvatske), stolnotenisač Luka Martinek, Ženski rukometni klub Dugo Selo ’55 i Stolnoteniski sportski klub Dugo Selo najbolji su sportaši, odnosno sportske momčadi Dugog Sela u 2016. godini.

Na proglašenju najboljih, priznanja su uručena i sportskim nadama grada, najuspješnijim mladim sportašima te sportskim djelatnicima i udrugama. Svečanosti je, uz ostale, prisustvovao i župan Stjepan Kožić, koji je zajedno s gradonačelnikom Dugog Sela Stipom Velićem i uručio priznanja najboljima.

„Čestitam svima za trud i muku što ste uložili kako bi došli do vrhunskih rezultata i bili ponos svoga grada i Zagrebačke županije. Čestitam i vašim trenerima, ali i roditeljima koji vas podržavaju na vašem sportskom putu“, rekao je župan, naglasivši i značajna ulaganja županije u gradnju sportskih dvorana, kako bi se sportašima osigurali što bolji uvjeti za pripreme.

VEZANE VIJESTI
Ne znaš kuda nakon osnovne? Posjeti Sajam obrtničkih zanimanja!

Izbor najboljih organizirala je Zajednica sportskih udruga grada Dugog Sela u koju je udruženo 17 udruga s 833 licencirana natjecatelja.

Voliš kuhati?

Foto: Zagrebačka županija

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here