PU sisačko-moslavačka: Dnevna informacija za 11. i 12. lipanj

106

Dnevni događaji – sažetak

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke je zabilježeno 17 kaznenih djela, od kojih su osam počinili nepoznati počinitelji.

Osam kaznenih djela počinjeno je na području Siska, po tri na području Kutine i Petrinje te po jedno na području Novske, Gline i Gvozda.

Počinjeno je osam krađa, po dvije teške krađe i prijetnje te po jedna tjelesna ozljeda, nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari, računalna prijevara, oštećenje tuđe stvari i utaja.

Voliš kuhati?

Dogodila se jedna prometna nesreća na području Petrinje u kojoj je jedna osoba smrtno stradala, dok je jedna osoba zadobila lakše tjelesne ozljede.

Proteklog dana policiji je prijavljen jedan slučaj pronalaska neeksplodiranih ubojitih sredstava i to na području Petrinje, gdje je na smetlištu u mjestu Taborište pronađeno 137 komada puščanog streljiva.

VEZANE VIJESTI
U četvrtak na Šetnici u Sisku "Zdrav za 5"

U sklopu kampanje „Manje oružja, manje tragedija“ na sisačkom području građanin je policiji dragovoljno bez sankcija predao 29 komada raznog streljiva.

Provala u trgovinu

U četvrtak, 11.lipnja, u Donjoj Čemernici, na području Topuskog, nepoznati je počinitelj provalio u trgovinu i ukrao veću količinu cigareta i čokolada, počinivši štetu od oko 10.000 kuna. Od odgovorne osobe zaprimljena je prijava te se traga za počiniteljem ove teške krađe.

Teška krađa u kutinskom poduzeću

Od 22. listopada do 22.  prosinca 2014. godine, u Ulici kralja Petra Krešimira u Kutini, nepoznati je provalio u skladište  kutinskog poduzeća i ukrao oko 5000 metara metalnih cijevi za skele. Odgovorena  osoba poduzeća štetu procjenjuje na više od stotinu tisuća kuna. Za počiniteljem ove teške krađe provaljivanjem se traga, a nadležnom održavanom odvjetništvu biti će dostavljena kaznena prijava.

VEZANE VIJESTI
Nezadovoljni cijenom TAXI prijevoza napali vozača

Pretragom  kuće pronađena ubojita sredstva

U četvrtak, 11. lipnja, u mjestu Nova Drenčina na petrinjskom području, temeljem  naloga suda izvršena je pretraga kuće i drugih prostorija 54-godišnjeg muškarca. Pretragom je pronađen spremnik za automatsku pušku, spremnik za pištolj, 34 komada streljiva, cijev pištolja i detonatorska kapisla.   Pronađena ubojita sredstva su oduzeta, a 54-godišnjak je uhićen  te će biti doveden pritvorskom nadzorniku ove policije uprave. Zbog nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari biti će kazneno prijavljen.

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here