PU sisačko-moslavačka: Dnevna informacija za 9. do 10. lipnja

90

Dnevni događaji – sažetak

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke je zabilježeno devet kaznenih djela, od kojih su pet počinili nepoznati počinitelji.

Po četiri kaznena djela počinjena su na području Siska i Kutine, a jedno na području Petrinje.

Počinjene su četiri krađe te po jedna teška krađa, tjelesna ozljeda, teška tjelesna ozljeda, prijevara i davanje lažnog iskaza.

Na prometnicama se dogodila jedna prometna nesreća s materijalnom štetom i to na području Siska.

Sisak: Iz hale poduzeća ukraden razni alat i bakreni kablovi

VEZANE VIJESTI
S 2,85 promila pobjegao s mjesta prometne nesreće

Tijekom noći, 20./21. svibnja, nepoznati je počinitelje u Ulici Božidara Adžije u Sisku, provalio u halu poduzeća i ukrao razni alat za zavarivanje i oko tri tone bakrenog kabela. Odgovorna osoba oštećenog sisačkog poduzeća materijalnu štetu procjenjuje na 115.000 kuna. Policija je protiv nepoznatog počinitelja nadležnom državnom odvjetništvu podnijela kaznenu prijavu, a za počiniteljem ove teške krađe se traga.

Građani oprez: Zaključavajte svoje domove

U utorak, 9. lipnja oko 16.45 sati, u Ulici Antuna Mihanovića u Kutini, nepoznati je iskoristio odsutnost vlasnice kuće te ušao u otključanu kuću  i ukrao novac i bankovne kartice. Od oštećene vlasnice, koja štetu procjenjuje na nekoliko tisuća kuna, zaprimljena je prijava, a za počiniteljem ove krađe se traga.

VEZANE VIJESTI
NOVSKA Uhvaćen u prijevozu ukradenog benzina

Planirana akcija u prometu

U četvrtak, 11. lipnja, od 10 do 14 sati, na području Policijske uprave sisačko-moslavačke biti će provedena preventivno-represivna akcija usmjerena na nadzor brzine kretanja vozila.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here