PU sisačko-moslavačka: Dnevne informacije za 1.-2. lipanj

79

Sažetak dnevnih događaja:

Tijekom ponedjeljka i utorka na području Policijske uprave sisačko-moslavačke je zabilježeno devet kaznenih djela, od kojih su šest počinili nepoznati počinitelji.

Na području Siska je počinjena šest kaznenih djela, a na području Novske, Petrinje i Gline po jedno.

Počinjene su četiri teške krađe, po dvije krađe i prijetnje te jedna utaja.

Voliš kuhati?

Na prometnicama su se dogodile četiri prometne nesreće, po jedna na području  Siska, Kutine, Gvozda i Gline, a u njima je jedna osoba lakše ozlijeđena. Dva vozača su pobjegla s mjesta nesreće te se za njima još traga.

VEZANE VIJESTI
Maškare na tržnici u Capragu spalile Fašnika, otjerale zimu i prizvale proljeće

Teška krađa u Glini

Između 29. svibnja i 1. lipnja u  Glini, nepoznati je počinitelj na deponiju smeća provalio u kontejner iz kojeg je ukrao visokotlačni perač i oko 50 litara goriva, dok je iz kruga  deponija ukrao metalni poklopac šahte i rešetku slivnika za vodu, počinivši štetu od oko 15.000 kuna. Od odgovorne osobe poduzeća zaprimljena je prijava zbog teške krađe.

Ukradeno kućište stolnog računala

Između 29. svibnja i 1. lipnja u Ulici Nikole Tesle u Sisku,  nepoznati je provalio u ured državne institucije te demontirao i ukrao kućište stolnog računala. Ovlaštena osoba štetu procjenjuje na oko 10.000 kuna, a za počiniteljem se traga.

VEZANE VIJESTI
Otvorenje sisačke utvrde Stari grad za posjetitelje uz prigodnu etnografsku izložbu

Teške krađe provaljivanjem

Između 29. svibanja i 1. lipnja u Topolovcu na sisačkom području, nepoznati je provalio u zdravstvenu ustanovu i iz jedne prostorije ukrao nekoliko stotina kuna.

U istom vremenu, u poslovnoj zgradi u Rimskoj ulici u Sisku, nepoznati je provalio u prostorije  nekoliko  tvrtki, ali nije ništa ukrao.

 

Izvor: PU sisačko-moslavačka

Foto: Ilustracija

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here