PU SISAČKO-MOSLAVAČKA: Krađe iz otključane kuće i automobila

U protekla 24 sata, na području Policijske uprave sisačko-moslavačke, zabilježeno je pet kaznenih djela, od kojih su četiri počinili nepoznati počinitelji...

162
Ilustracija

U protekla 24 sata, na području Policijske uprave sisačko-moslavačke, zabilježeno je pet kaznenih djela, od kojih su četiri počinili nepoznati počinitelji. Tri kaznena djela počinjena su na području Kutine, a po jedno na području Siska i Hrvatske Kostajnice.

Počinjene su tri krađe, te po jedna prijetnja i oštećenje tuđe stvari. Na prometnicama su se dogodile dvije prometne nesreće, po jedna na području Kutine i Petrinje. U jednoj nesreći je jedna osoba lakše ozlijeđena, dok je u drugoj nastala samo materijalna šteta.

VEZANE VIJESTI
PP VELIKA GORICA: Obavijest o provođenju vikend akcije

Slijedom kampanje „Manje oružja, manje tragedija“ građanin je policiji u Petrinji dragovoljno predao 203 komada streljiva.

Iz nezaključane kuće ukraden novac

Nepoznati počinitelj je sa srijede na četvrtak, 30./31. siječnja u mjestu Knezovljani, općina Donji Kukuruzari, iz nezaključane kuće 62-godišnjeg vlasnika ukrao novac u domaćoj i stranoj valuti. Od oštećenog je zaprimljena kaznena prijava, a za kradljivcem se traga.

Krađa iz otključanog automobila

U četvrtak, 31. siječnja tijekom poslijepodneva, nepoznati počinitelj je u Ulici Ivana Buića u Sisku iz otključanog osobnog automobila 57-godišnjem muškarcu ukrao torbicu s njegovim dokumentima, bankovnim karticama i drugim osobnim stvarima. Od vlasnika, koji štetu procjenjuje na oko 3000 kuna, zaprimljena je kaznena prijava, a protiv nepoznatog počinitelja će zbog krađe Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku biti podnijeta kaznena prijava.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here