PU SISAČKO-MOSLAVAČKA Šumske krađe, provale

257

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je devet kaznenih djela, od kojih su pet djela počinili nepoznati počinitelji.

Na području Siska su počinjena tri kaznena djela te po dva na području Petrinje, Kutine i Hrvatske Kostajnice.

Počinjene su četiri krađe, po dvije teške krađe i prijetnje te jedna tjelesna ozljeda.

Na prometnicama se dogodilo deset prometnih nesreća s materijalnom štetom i to po tri na području Siska i Kutine te po jedna na području Petrinje, Sunje, Novske i Hrvatske Kostajnice.

Jedan sudionik prometne nesreće na području Siska je pobjegao s mjesta nesreće, ali je naknadno otkriven.

U mjestu Slabinja, općina Hrvatska Dubica, u popodnevnim satima je izbio požar u obiteljskoj kući 87-godišnje vlasnice. Veći dio kuće je opožaren, a vatru su ugasili vatrogasci DVD-a Hrvatska Dubica. Tijekom dana biti će obavljen očevid.

Dvije krađe drva iz šuma

U šumi na području mjesta Utolica, grad Hrvatska Kostajnica, nepoznati je počinitelj tijekom rujna posjekao i ukrao stablo hrasta, čime je nadležnu šumariju oštetio za oko 2300 kuna.

Također tijekom rujna nepoznati je počinitelj u mjestu Živaja, na području Hrvatske Dubice, u šumi 39-godišnjeg vlasnika posjekao i ukrao šest stabala hrasta. Vlasnik šume, od kojega je zaprimljena kaznena prijava, štetu procjenjuje na oko 10.000 kuna, a za počiniteljem se traga.

Provale u Kutini i Popovači

Nepoznati je počinitelj od 30. rujna do 3. listopada, provalio u prostorije trgovačkog društva na Trgu kralja Tomislava u Kutini i ukrao novac. Za počiniteljem se intenzivno traga.

Traga se i za nepoznatim počiniteljem koji je u Popovači, 28./29. rujna, provalio u kuću 67-godišnje vlasnice, iz koje nije ništa ukrao.

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here