SAK Moslavina ponovno organizator autoslalom natjecanja

Krajem lipnja u Novskoj "Novska race 2019"

423

Sportski auto klub „Moslavina“ iz Kutine, 30. lipnja u Novskoj organizira autoslalom natjecanja pod nazivom „Novska race 2019“. Po programu službeni treninzi počinju u 10,30, svečano otvaranje se očekuje u 12,45 te start prve od tri vožnje u 13,00 sati. Svečano proglašenje očekuje se u 18.00 sati u prostorijama tvrtke Novokom d.o.o. Ovo natjecanje se boduje za Prvenstvo Hrvatske i Otvoreno Prvenstvo Zagreba u autoslalomu. Nakon godinu dana pauze, i organizacije najuspješnijih autoslalom natjecanja u Hrvatskoj sezone 2016. i 2017., entuzijasti iz SAK Moslavina su odlučili ponovno pokazati kako je sport dobrodošao u svim krajevima Lijepe naše pa su uz sportski support AK INA delta Zagreb te pod pokroviteljstvom Grada Novske, Turističke zajednice Grada Novske, kao i Sisačko-moslavačke županije i Turističke zajednice SMŽ, pokrenuli ovaj projekt. Start utrke je u Podgorskoj ulici.

VEZANE VIJESTI
Energetski obnovljena OŠ Novska

„Novska race 2019“ je 4. po rasporedu natjecanje u autoslalom kalendaru sezone 2019. te samim time izuzetno važno jer označava prolazak polovine sezone i početak završnih borbi za naslove Državnih prvaka. Očekuje se dolazak preko 60 vozača, vozačica i juniora iz cijele Hrvatske, budući će staza u Novskoj prvi puta biti vožena te je samim time sama po sebi izazov.

Lista prijavljenih vozača biti će objavljena u petak 28.6.2019., a do tada ih možete pratiti na:

VEZANE VIJESTI
NOVSKA Od starice ukrao novac i nakit

WWW: www.sak-moslavina.hr

Facebook: https://www.facebook.com/novskarace/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCl3PmRgnjc7sgFGNBgxU5Tg

Ujedno koriste priliku najaviti iznenađenja i nagradnu igru koju priređuju za gledatelje i fotografe, a koja neće proći nezapaženo. PRESS se nalazi u Uredu natjecanja označenom na skici staze. Za sva pitanja stoje na raspolaganju i vesele se susretu u Novskoj! Dobro došli!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here