Od 15. do 30. prosinca na središnjem samoborskom trgu održava se 12. Samoborski božićni sajam, prepoznatljiv po svojoj ponudi autohtonih samoborskih proizvoda.

Samoborci i posjetitelji moći će ovdje uživati u blagdanskoj gastro ponudi, Češnofki To Go i Šnofku, proizvodima od divljači te ukusnim domaćim kolačima i fritulama.

Zanimljiva je i ponuda proizvoda od meda i pčelinjih proizvoda, a za ljubitelje dobre kapljice tu su bermet i vino, kupinovo vino i ostali proizvodi od kupina, prirodne rakije, kao i neizostavno kuhano vino samoborskih proizvođača.

VEZANE VIJESTI
SAMOBOR Uhićen muškarac koji je krao u poslovnim objektima

Sajam starih zanata dio je samoborske tradicije, a nude se tu licitari, sapuni i medičarski proizvodi, kao i razni suveniri prigodni za blagdansko darivanje.

Najmlađe će i ove godine u danima vikenda razveseliti dolazak Djeda Božićnjaka i njegovog pomagača, vilenjaka Zvončeka koji će djecu darivati slatkišima, a za dobru zabavu pobrinut će se samoborski bendovi, dječji zborovi, Laboratorij zabave i Športići.

Sajam je otvoren svakog dana u vrijeme trajanja programa, a raspored možete pogledati ovdje: https://www.facebook.com/events/1960906284148545/.

Vidimo se u Samoboru!

Izvor foto: P. Aralica / ured gradonačelnika

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here