Sanja Stanić preuzela knjigovodstveni servis Mire Prašnjak

442

U petrinjskoj Srnakovoj ulici na kućnom broju 7 dosadašnja vlasnica knjigovodstvenog servisa Mira Prašnjak ustupila je servis novoj vlasnici, Sanji Stanić.

Sanja zapošljava dvije djelatnice i ima 25 klijenata, kojima je posebno zahvalila kao i svojoj obitelji, ujedno je zahvalila i gradonačelniku Darinku Dumboviću koji se odazavao na svečano otvorenje servisa i koji je dao podršku u njenom radu:

„Pozdravljam sve vas koji spadate u jedan od najsamostalnijih slojeva društva, a to su mali i srednji poduzetnici, koji su za svaki grad važni, jer punite proračun. Definitivno vi ste ti koje mi trebamo držati kao kap vode na dlanu i kad pogledam ovu malu instituciju kojoj je gđa Mira Prašnjak udarila temelje, a napravljena je za poduzetnike koji bi trebali imati svoju fiskalnu sigurnost što trebaju imati kao porezni obveznici. Ovdje je jedna mlada osoba koja ima viziju, a želi imati pogled u budućnost da bude samostalna. Danas kad pogledamo statistiku; mnogi vole biti na proračunu, od 100 ljudi samo njih 7 želi biti samostalno i to treba gajiti. Svi oni koji imaju viziju što je poduzetništvo, da vode brigu o sebi, o svoj obitelji to je velika stvar, da vode brigu o djelatnicima i njihovim obiteljima, to je nešto veličanstveno… To svakako treba cijeniti. Ja to razumijem, jer dolazim iz obitelji koja ima izuzetno puno godina poduzetničkog duha i stvaralaštva i zato vas razumijem i želim vam biti podrška, kao i svima ostalima da budemo jedni drugima jedna dobra nadgradnja i sinergija i da jednim zajedničkim radom dignemo kvalitetu života gradu Petrinji.”, istaknuo je gradonačelnik.

VEZANE VIJESTI
Zelena noć - donatorska večer za svlačionice Škole nogometa petrinjske Mladosti

Foto: Rad za naš grad

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here