ŠEŠERIN Preuzimam punu odgovornost za bolju budućnost HDZ-a u Glini

Željko Šešerin jedan je od kandidata za predsjednika glinskog HDZ-a

157

Unutarstranački izbori u HDZ-u za predsjednike i potpredsjednike općinskih, gradskih i županijskih organizacija provest će se u nedjelju, 17. listopada. Bitka za glinski HDZ polako se zahutkava, četiri su kandidata za predsjednika ove stranke u gradu Glini.

Jedan od kandidata za predsjednika glinskog HDZ-a je i Željko Šešerin.

Gospodine Šešerin, HDZ gubi ove izbore, što se to dogodilo, zbog čega sada želite stati na čelo ove stranke u Glini?

Kandidirao sam se za predsjednika GO HDZ a Glina na predstojećim unutarstranačkim izborima 17.10.2021. na traženje velikog broja članova i simpatizera HDZ-a, isključivo radi toga da vratimo povjerenje glinskog puka u naš HDZ.

Dugogodišnji sam član HDZ-a te sam obavljao niz stranačkih dužnosti i to; predsjednika TO Jukinac, u dva mandata potpredsjednik GO HDZ Glina, uz naglasak da sam na posljednjim izborima održanim u studenom prošle godine za potpredsjednika jedan član jedan glas dobio najviše glasova od kandidata za potpredsjednika i predsjednika.  Stoga me to ukazano povjerenje obvezuje da vratim HDZ  u Glini na mjesto kojemu oduvijek pripada.

Bili ste u prošlom sazivu predsjednik Gradskog vijeća, dosta utakmica imate u nogama, po ćemu će Vas Glinjani pamtiti iz tog vremena?

Bio sam predsjednik Gradskog vijeća Grada Gline u razdoblju od 2017.- 2021. godine  gdje je za to vrijeme započeto niz bitnih infrastrukturnih projekata za Glinu: Park Ban Jelačića, Ulica Kralja Tomislava, Majska ulica, most Milakare i dr.

Imate li tim, tko je u vašem timu?

Moram naglasiti da ja ne ističem moj tim, moj tim će biti ljudi kojima članstvo da povjerenje i s tim ću ljudima graditi HDZ Glina da vratimo povjerenje svih članova, stvaranjem jedinstva međusobnog uvažavanja.

Meni će biti bitni svi članovi od mladeži do naših seniora jer svi koji će raditi za dobrobit stranke dobro su došli. Također, aktivirat ću Zajednicu žena Katarine Zrinski koja zadnjih par godina gotovo da ne postoji u Glini.

A za to posjedujem odlučnost, sposobnost, iskrenost i kreativnost.

Stoga preuzimam punu odgovornost za bolju budućnost HDZ-a u Glini.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime