Sisački odbojkaši nastavljaju pobjednički niz

326

Sisački odbojkaši nastavljaju pobjednički niz. S gostovanja u Karlovcu vratili su se s tri nova boda i tako dodatno učvrstili 2. mjesto na ljestvici 1. A Hrvatske odbojkaške lige – seniori koje ih vodi u doigravanje za prvaka države. OK Sisak je svladao OK Karlovac rezultatom 0:3, po setovima: 22:25, 20:25 i 14:25.
Za OK SISAK su nastupili: Tepavac, Sabljak, Sofilić, Vakufac, F. Kostelac, Pavlić, Alihodžić, A. Kostelac, Išek, Bakonji, Kadić i Hrnčević.
Bila je ovo solidna predstava u kojoj se od početka znalo tko je u poziciji podređenog i nadređenog. Odbojkaši Siska ni u jednom trenutku nisu dozvolili inače vrlo agresivnoj ekipi Karlovca da dođe u poziciji u kojoj bi ugrozili dominaciju ekipe koja je od početka do kraja rutinski odradila posao i zabilježila vrlo važne bodove te tako zadržala drugo mjesto na tablici koje će, nadaju se u OK Sisak, zadržati do kraja osnovnog dijela natjecanja.
„Slijedeće kolo OK Sisak je domaćin neugodnoj ekipi Rovinja. Utakmica se igra u Sportskoj dvorani Brezovica u subotu, 7. veljače s početkom u 20 sati. Dođite u što većem broju i podržite naše igrače!“, poručuju iz OK Sisak.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here