Uspješan Hockey day for hockey hall

365

Desetljećima ljubitelji klizanja i hokeja na ledu u Sisku sanjaju dvoranu na gradskom klizalištu Zibel. Inicijativa je približena i manifestacijom “Hockey day for hockey hall”, koja se u subotu, 11. veljače održala po peti puta. Iako je temperatura u gradu bila par stupnjeva iznad, led je bio odličan, a oko njega prilično hladnije. U organizaciji Kluba hokeja na ledu Sisak cjelodnevni program počeo je u prijepodnevnim satima, a više o programu rekla nam je Manuela Bukovec, predsjednica kluba:

U fazi je pripremni projekt, i kada se skine led u Sisku, trebali bi početi radovi gradnje te se ukoliko sve bude teklo po planu, sljedeći Hockey day ne bi trebao održati pod otvorenim nebom.
Igor Berghaus, tajnik Inline hokej kluba Bura Zadar, bio je gost Siščanima, a jedan je od najzaslužnijih za Jadransku ligu:

VEZANE VIJESTI
Uspješan 1. Županijski kickboxing kup Glina

Vrhunac dana ostavljen je za kraj, kada su odigrani susreti veterana Siska i Jadranske lige te seniora Siska i Prosporta iz Kranja. Ostaje nam se nadati da će sljedeće godine ime manifestacije biti naslovljeno za sasvim drugu svrhu i da će svi koji dođu na Zibel uživati u novoj, dugoočekivanoj Ledenoj dvorani.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here