SISAK Neslavni ‘vikend rekorder’ s 3,43 promila izazvao prometnu nesreću ispred kafića

229
Foto: Ilustracija

U petak 22. svibnja, u 16 sati, u mjestu Odra Sisačka, na parkiralištu ispred ugostiteljskog objekta dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom.

Nesreću je izazvao 49-godišnji vozač iz Siska koji se vozeći pod utjecajem alkohola od 3,43 promila pokušao polukružno okrenuti, prilikom čega je udario u parkirani automobil. Nakon što je udario u automobil, napustio je mjesto događaja, ali je naknadno pronađen.

Protiv vozača će biti podnesen optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu zbog počinjenih prekršaja.

Izvješće policije o ostalim nesrećama koje su uzrokovali vozači pod utjecajem alkohola

U subotu, 23. svibnja, oko 1 sat iza ponoći, u Ulici Matije Gupca u Kutini, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. Do nesreće je došlo kada je 20-godišnjak s područja Kutine, upravljao osobnim vozilom kutinskih registracija pod utjecajem alkohola od 1,35 promila. On je izlaskom iz zavoja, neprilagodivši brzinu, udario u rubnjak kolnika nakon čega je došlo do zanošenja vozila i slijetanja van kolnika. Potom je udario u živicu i još dvije metalne ograde obiteljskih kuća. Protiv vozača će biti podnesen optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu zbog počinjenih prekršaja.

VEZANE VIJESTI
Privedena trojica mladića i djevojka radi počinjenih krađa

U nedjelju, 24. svibnja, oko 20.40 sati, u Ulici Matije Antolca u Petrinji, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. Do nesreće je došlo kada je 23-godišnjak iz Petrinje, upravljao osobnim vozilom sisačkih registracija pod utjecajem alkohola od 1,65 promila. On je vozilom prešao na suprotnu prometnu traku i udario u vozilo koje je dolazilo iz suprotnog smjera, a kojemu je isteklo važenje prometne dozvole i kojim je upravljao 42-godišnjak s područja Petrinje. Nakon prometne nesreće, 42-godišnjak je napustio mjesto događaja ali je naknadno pronađen. Protiv obojice, nadležnom Općinskom sudu slijedi podnošenje optužnih prijedloga zbog počinjenih prekršaja.

VEZANE VIJESTI
SISAK Pijani vozač izazvao prometnu nesreću

Istoga dana, oko 21 sat, u mjestu Roždanik, na novljanskom području, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. Do nesreće je došlo kada je 26-godišnjak s područja Novske, upravljao osobnim vozilom kutinskih registracija pod utjecajem alkohola od 1,85 promila. On je uslijed pucanja pneumatika, izgubio nadzor nad vozilom, skrenuo s kolnika i udario u parkirano vozilo. Kako je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja, vozač je smješten u posebne prostorije nadležne policijske postaje, a protiv njega nadležnom Općinskom sudu bit će podnijet optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here