Sisak – „Kontroverze u minimalno invazivnoj ginekološkoj kirurgiji“

816
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

U prostoru Hotela Panonija danas je otvoren endoskopsko ginekološki kongres „Kontroverze u minimalno invazivnoj ginekološkoj kirurgiji“ na kojemu će biti riječi o liječenju ginekoloških bolesti kod žena najsuvremenijim tehnikama liječenja.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ginekološka kirurgija i endoskopija trend su u svijetu medicine, a upravo o navedenim najmodernijim tehnikama liječenja bit će riječi na endoskopsko ginekološkom kongresu koji je danas svečano otvoren u prostoru Hotela Panonija. Nakon 25 godina, ovo je prvi međunarodni tečaj kojeg organizira sisačka bolnica, rekao je sanacijski upravitelj Opće bolnice Dr. Ivo Pedišić Sisak Miroslav Dubovečak.

TON 

Dubovečak je pobliže objasnio sam tečaj.

TON 

Ove najmodernije ginekološke tehnike liječenja pojasnio je predsjednik Hrvatskog društva za ginekološku endoskopiju dr. Miroslav Kopjar.

TON 

Endoskopsko ginekološki kongres otvorio je sisačko-moslavački župan Ivo Žinić.

TON 


Organizacijom ovakvog jednog kongresa iznimno je zadovoljna ginekologinja u primarnoj zaštiti doktorica Sanja Štingl Vlašić.

TON 

Dodajmo i kako se ovaj endoskopsko ginekološki kongres odvija pod pokroviteljstvom Hrvatske liječničke komore i Hrvatske akademije medicinskih znanosti.

 

 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime