Sjajni rezultati petrinjskih plesačica i plesača na međunarodnom natjecanju

Petrinjski plesači predstavili se u Beogradu među više od 500 natjecatelja

139

Članovi Sportskog plesnog kluba Petrinia sudjelovali su proteklog vikenda na međunarodnom natjecanju u sportskim plesovima u Beogradu gdje je nastupilo više od 500 natjecatelja.

U izuzetnoj konkurenciji u starosnoj kategoriji „osnovci“ (10 i 11 godina starosti) svi su pokazali kvalitetu svojih izvedbi u obje discipline i postigli sljedeće rezultate:

Lucija Knežević u D1 kvalitativnoj kategoriji, u standardnim plesovima prošla je od osmine finala do finala i završila na fantastičnom 6. mjestu od čak 30 natjecateljica, dok ih je u latinsko-američkim plesovima bilo čak 32 i tu je Lucija završila nadomak finala na odličnom 13. mjestu.

Una Grbeša u D2 kvalitativnoj kategoriji, u konkurenciji od 15 natjecateljica, bila je fantastična u obje discipline i uvjerljivo osvojila prva mjesta i zlatne medalje.

Sunčica Turković u D2 kvalitativnoj kategoriji, također, uz odličnu prezentaciju obiju disciplina, ušla je u polufinale i osvojila 11. mjesto u standardnim i 12. mjesto u latinsko-američkim plesovima.

Anes Marković u D3 kvalitativnoj kategoriji, također, u vrlo jakoj konkurenciji od 18 natjecateljica u standardnim plesovima, ponovno je odlična i osvaja 1. mjesto i zlatnu medalju i u konkurenciji od 28 natjecateljica od osmine finala dolazi do finala i osvaja odlično 6. mjesto.

SPP Toma Svoboda – Lara Matijević, u najjačoj kvalitativnoj kategoriji za starosnu kategoriju „osnovci“ –  C kategoriji, potvrđuju da s razlogom nose naslov državnih prvaka i osvajaju prva mjesta i zlatne medalje u obje discipline.

Čestitke petrinjskim plesačicama i plesačima i nakon ovako odlično odrađenog turnira spremni su za daljnja natjecanja i već ih sljedeće očekuje ove subote u Bjelovaru.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime