SKINULI STE NAS 100.000 PUTA!

Dragi naši, hvala Vam na 100 tisuća "skidanja"!

2400

Aplikaciju Radio Banovine naši su slušatelji na svoje pametne telefone preuzeli više od 100.000 puta!

Naši tehničari kreirali su aplikaciju ne tako davne 2012. godine i od tada do danas nadograđivali smo je prema Vašim potrebama i željama pa sada s ponosom možemo reći kako je naša aplikacija jedna od “najskidanijih” i najbolje ocijenjenih aplikacija u Hrvatskoj!

Live stream, televizija, portal, igre, društvene mreže, javljanje- sve to možete na jednome mjestu putem svojih android ili iOS uređaja bilo kada i bilo gdje!

Sve usluge omiljenog medija na jednome mjestu

Program možete slušati uživo ili putem glazbenih kanala Banovina Light te  Banovina Turbo.

Putem aplikacije možete izravno gledati naš televizijski program, a na našem YouTube kanalu pratiti prijenose uživo, promocije pjesama i još puno toga.

Aplikacija Radio Banovine ima za svakog ponešto. Na dlanu možete pristupiti portalu Radio Banovine, zaigrati našu zaraznu video igricu, preslušati naše emisije, povezati se s našim Facebook ili Instagram profilom te razgovarati s nama.

Zadovoljni slušatelji ocijenili su aplikaciju s 4,7, a upravo prema recenzijama naših slušatelja i nadograđujemo usluge. Zahvaljujući brojnim slušateljima i gledateljima širom Hrvatske, regije, Europe, ali i svijeta i njihovim potrebama, svakim danom pružamo im aktualnosti, zabavu i glazbu.

Ako kojim slučajem niste još skinuli našu aplikaciju, onda to možete napraviti ovdje:

Android i iOS

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime