SMŽ Napili se pa sletjeli u kanale

Prvi kamionom u Lipovljanima, drugi automobilom na području Gvozda

327
Foto: Ilustracija

U subotu, 3. travnja oko 20 sati, na novljanskom području u mjestu Lipovljani, teretnim vozilom zagrebačkih registracija pod utjecajem alkohola od 2,33 promila upravljao je 38-godišnjak iz Zagreba koji je navedenim vozilom sletio u odvodni kanal.

Kako je postajala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja vozač je smješten u posebnu prostoriju nadležne policijske postaje, a zbog počinjenih prekršaja protiv njega bit će podnijet optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu.

U ponedjeljak, 5. travnja oko 20 sati, na području Gvozda u mjestu Čremušnica, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom.

Naime, nesreću je izazvao 43-godišnjak s područja Gvozda koji je pod utjecajem alkohola od 1,73 promila upravljao osobnim vozilom karlovačkih registracija. On je uslijed ne kretanja sredinom obilježene prometne trake sletio van kolnika na travnatu površinu, gdje je prednjim djelom vozila udario u drveni stup te se zaustavio u kanalu. Zbog počinjenih prekršaja protiv vozača bit će podnijet optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime