SMŽ Pijani vozači širom županije, rekorder s područja Gline

Vikend rekorder zaustavljen u Novom Selištu

306
Foto: MUP ilustracija

Policijska uprava sisačko-moslavačka izvjestila je o pijanim vozačima na prometnicama.

U petak, 9. travnja, oko 17 sati, u Ulici Stjepana Radića u mjestu Banova Jaruga, policijski službenici su u kontroli prometa zaustavili 49-godišnjaka s područja Banove Jaruge koji je pod vidnim utjecajem alkohola (odbio alkotestiranje) upravljao osobnim vozilom kutinskih registracija.

Istoga dana, oko 20.30 sati u mjesto Novo Selište na petrinjskom području, zaustavljeno je osobno vozilo sisačkih registracija, kojim je pod utjecajem alkohola od 2,14 promila upravljao 41-godišnjak s područja Gline.

U subotu, 10. travnja oko 23 sata, u mjestu Roždanik na novljanskom području, zaustavljen je 41-godišnjak koji je upravljao osobnim vozilom kutinskih registracija pod utjecajem alkohola od 1,67 promila.

Istoga dana, oko 23.55 sati u Žumberačkoj ulici u Sisku, policijski su službenici zaustavili osobno vozilo sisačkih registracija kojim je pod utjecajem alkohola od 1,75 promila upravljao 31-godišnjak s područja Siska.

Idućeg dana, oko 20.50 sati u Školskoj ulici u Topuskom, u kontroli prometa je zatečen 22-godišnjak s područja Gvozda koji je upravljao osobnim vozilom sisačkih registracija pod utjecajem alkohola od 1,5 promila.

Kako je postajala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja vozači su smješteni u posebne prostorije nadležne policijske postaje, a zbog počinjenih prekršaja protiv njih bit će podnijet optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime